субота, 14 листопада 2020 р.

 


Особливості ЗНО-2021 з математики: роз’яснення УЦОЯО

На допомогу майбутнім учасникам зовнішнього оцінювання Український центр оцінювання якості освіти провів кілька вебінарів щодо особливостей тесту зовнішнього незалежного оцінювання з математики 2021 року.

У відеокоментарях висвітлено новації ЗНО з математики та докладно проаналізовано виконання завдань демонстраційного тесту 2021 року.

Нагадаємо, сертифікаційна робота з математики міститиме два рівня — рівень стандарту та профільний рівень.

Якщо випускник вивчає математику на рівні стандарту, під час складання ДПА він працюватиме з тестом рівня стандарту, який міститиме 28 завдань різних форм.

Якщо випускник вивчає математику на профільному рівні, для складання державної підсумкової атестації він має скласти тест профільного рівня, який міститиме 28 завдань рівня стандарту та 6 додаткових завдань поглибленого рівня, загалом 34 завдання.

Результати тесту профільного рівня також використовуватимуться під час вступу до закладів вищої освіти України.

Під час першого вебінару керівниця відділу змісту природничо-математичних навчальних предметів Українського центру оцінювання Світлана Новікова відповіла на найпоширеніші запитання щодо тесту з математики 2021 року, а також розповіла про його особливості.

Під час другого вебінару експертка Українського центру оцінювання Ліліана Захарійченко прокоментувала розв’язання завдань закритої форми та завдань з короткою відповіддю демонстраційного варіанта сертифікаційної роботи з математики.

Під час третього вебінару Ліліана Захарійченко прокоментувала розв’язання завдань з розгорнутою відповіддю демонстраційного варіанта тесту з математики 2021 року та розкрила секрети виконання тих чи тих завдань.

ПРОЙТИ ДЕМОТЕСТ 2021 РОКУ ОНЛАЙН 

Немає коментарів:

Дописати коментар