вівторок, 30 жовтня 2018 р.


Оприлюднено програми ЗНО-2019

МОН затвердило програми ЗНО на цей навчальний рік. Майбутні абітурієнти вже мають змогу розпочати підготовку до тестування.
Для учнів закладів загальної середньої освіти, які у настуному році стануть випускниками, результати ЗНО зараховуватимуться як бали за проходження державної підсумкової атестації. Вони обов’язково складатимуть тестування з 3 дисциплін:
  • української мови та літератури;
  • математики або історії України (на вибір учасника);
  • ще одного предмета із переліку (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, іспанська, німецька або французька мова).
Згідно з наказом №77 Міністерства освіти у науки України «Про затвердження програм зовнішнього незалежного оцінювання для осіб, які бажають здобувати вищу освіту на основі повної загальної середньої освіти», ухвалено перелік програм за якими буде проведено незалежне оцінювання у 2019 році.

Програма ЗНО обов’язкової для вступу дисципліни

Програма ЗНО для конкурсних предметів

Програми ЗНО для іноземних мов

Програми для STEM-дисциплін

На базі затверджених програм уповноважені представники Українського центру оцінювання якості освіти укладають нові тестові завдання для проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році.
Посилання на Освіта.ua: http://osvita.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар