вівторок, 30 жовтня 2018 р.

НУШ: ігри на уроці

9 тиждень НУШ: добірка матеріалів на тему “Ігри”

Стартував дев'ятий тиждень Нової української школи.
Дев'ятий тиждень НУШ присвячений розвитку творчого мислення у дітей та їх ознайомленню з різними видами ігор. Ця тема має важливе значення, адже учні мають навчитися орієнтуватися у великому розмаїтті ігор та вміти відрізняти, в які з них варто грати, а в які ні.
Пропонуємо вам підбірку методичних матеріалів, які допоможуть урізноманітнити освітній процес та зробити засвоєння теми “Ігри” цікавішим й кориснішим.
Усі документи доступні для безкоштовного завантаження у розділі “Бібліотека”.
Гексафлексагон урізноманітнить навчальний процес та чудово доповнить дев'ятий тематичний тиждень НУШ. Роздрукувавши та склеївши його в правильних місцях, вчитель з учнями може створити чудову іграшку, яка захоплює увагу дітей та розвиває їхні інженерні здібності. 
Розробку опублікувала Валівоць Ірина Юріївна.
Яскрава розтяжка стане в пригоді при оздобленні тематичного осередку НУШ. Вона адаптована для друку на трьох аркушах розміру А-4. Загальний розмір - 21х90 см. На розтяжці зображені діти в процесі гри в кубики, м'яча, шахи.
Розробку опублікувала Валівоць Ірина Юріївна.
З допомогою цієї розробки діти зроблять віртуальну подорож у дитячий світ бабусь та дідусів, познайомляться з чудовими іграми та іграшками того часу. Авторка наголошує, що дітям особливо цікаво буде дізнатися про те, з чого виготовлялися іграшки того часу.
Розробку опублікувала Трофименко Світлана Василівна.
Розробка стане в пригоді під час оформлення лепбуку до 9 тижня “Ігри”. Вона містить картки, кишеньки, конверти і необхідну інформацію для їх наповнення: практичні заняття, завдання, ігри для тематичного тижня. Їх можна роздрукувати на цупкому папері, вирізати потрібні елементи та склеїти за необхідністю.
Розробку запропонувала Руденко Анна Сергіївна.
Розробка спрямована на розбір теми про користь комп'ютерних ігор. Вчитель може показати відеоматеріал дітям та задати їм такі питання: Чого можна навчитися з комп’ютерної гри? На яких пристроях можна грати в ігри? Де знаходиться віртуальний світ? Як створюють комп’ютерні ігри? Скільки часу це може тривати? Хто створює комп’ютерні ігри?
Розробку запропонувала Гурин Олена Василівна.

Немає коментарів:

Дописати коментар