пʼятниця, 9 серпня 2019 р.

Захист дітей в інтернеті


Допомога батькам: розроблено додаток для захисту дітей в Інтернеті

Завдяки новому застосунку з’явиться можливість відслідковувати маршрути від школи додому та контролювати відвідуваність небажаних сайтів.
Star Guard Family – додаток, розроблений українським оператором мобільного зв’язку «Київстар» спільно з компанією Avast – світовим лідером в області продуктів для цифрової безпеки.
Додаток дозволяє батькам контролювати доступ дітей до інтернету з мобільних пристроїв, убезпечити їх від неприйнятного контенту та потенційних загроз у мережі, а також захистити телефони від вірусів .
Star Guard Family створює безпечне середовище для користування інтернетом усіма членами родини, оскільки послугу можна налаштувати на 10 мобільних пристроях одночасно.
 Функціонал додатку включає в себе: 
 ♦  обмеження користування смартфоном та додатками – наприклад, на час занять у школі;
 ♦  перевірка розташування дитини і повідомлення про те, що вона прийшла додому або в школу;
 ♦  налаштування доступу до мережі за віком;
 ♦  блокування сайтів та додатків з неприйнятним контентом, контроль рівня заряду телефону й інші корисні функції для захисту дитини в мережі.
 Як користуватися Star Guard Family? 
1. Необхідно підключити послугу, використовуючи USSD код *588*3#, та встановити додаток із Apple Store або Google Play на телефоні одного із батьків.
2. Зареєструйте в додатку номер мобільного телефону дитини або e-mail дитини та встановіть необхідні налаштування.
У 2017 році Київстар спільно із Національною поліцією України створили ініціативу «Пошук дітей» — це інформаційна розсилка абонентам, мета якої допомагати поліції в пошуку зниклих дітей. На запит Національної поліції Київстар відправляє SMS-повідомлення абонентам, які могли бути свідками зникнення і можуть повідомити правоохоронним органам інформацію, яка може допомогти відшукати дитину.
Посилання на Київстар: https://kyivstar.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар